Satix Business Marketing

Voorstelling

Satix Business Marketing bvba (bij velen ook kortweg bekend als SB marketing bvba) werd als eenmanszaak opgericht in 1992. Een kennisbedrijf in kwaliteitszorg met een fascinatie voor de klantzijde in het kwaliteitszorgverhaal.

Oorspronkelijk beperkt tot trainingen inzake sales en klantgerichte service. Algauw groeide onze dienstverlening naar een integrale mix van dienstverlening rond sales, marketing, klantbeleving en leiderschap voor diverse doelmarkten.

Satix Business Marketing bvba is gevestigd in Antwerpen en voert haar dienstverlening onder de merknamen SATIX en TheMarketingSpot. 

Onze missie

“Wij engageren ons om expertise te leveren aan organisaties voor het ontwikkelen, op peil houden, verbeteren en integreren van hun middelen met als doel een winstgevende, klantgerichte service. Winstgevend in de breedste zin van het woord en winstgevend voor alle betrokken partijen."

 

Onze merken

Satix ondersteunt energieke bedrijven bij het realiseren van hun groeidoelstellingen.

Met een unieke combinatie van marketing, sales, klantbeleving en leiderschap, hebben wij de juiste mix in huis van kennis en tools om onze filosofie van integraal customer experience management in te vullen bij alles wat we doen.

 

BELGIË
SATIX BUSINESS MARKETING bvba
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
KBO 0448.516.023
Telefoon 0032 3 244 18 70

Ga naar SATIX homepage: www.satix.be

 

 

TheMarketingSpot maakt professionele marketing haalbaar en specifiek voor KMO’s van 0 tot 99 werknemers.  Wij integreren digitale, sociale en traditionele marketingstrategieën om uw merk, uw producten en uw services te differentiëren van de concurrentie. Op een duidelijke, creatieve en overtuigende manier. Omdat we onze ziel leggen in de doelstellingen van onze klanten en fanatiek bezig zijn met kwantitatieve resultaten, halen we uw doelstellingen op de meest effectieve manier. Of zoals wij dat stellen: over alle grenzen en obstakels heen.

BELGIË
THEMARKETINGSPOT BELGIUM
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
KBO 0448.516.023
Telefoon 0032 3 244 18 70

Ga naar TheMarketingSpot website: www.themarketingspot.be


Het management team

 

 

 

Dit artikel delen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn