Het verschil maken

Er zijn vele consultants op de markt. Sommige zijn groot, andere niet-zo-groot, nog andere minimini. Er zijn goedkope bureaus, heel erg dure, algemene en supergedetailleerde specialisten.

En wij? Wij hebben de laatste 23 jaar resultaten geleverd aan meer dan 200 organisaties. Wij hebben al in uw schoen gestaan. En in die van uw klanten. Wij begrijpen de bandbreedte en de implicaties van de beslissingen die u moet nemen voor uzelf, voor uw organisatie, voor uw klanten.

Ons dominante waardeaanbod

Het is daarom dat u van ons een andere aanpak mag verwachten: Wij zijn Doordenkers. Doorzetters. Doorduwers. Resultants op het snijvlak van de 4 fundamenten van business succes : Sales, Marketing, Customer Experience en Leiderschap

Dat is waar we sterk in zijn sedert onze start in 1992. Het integrale perspectief op klantkritische prestaties. De focus op nieuwe en bestaande klanten. Het zit in onze genen.
SATIX ondersteunt directies en managers van Vlaamse KMO’s en grotere organisaties om hun resultaten flink op te krikken, vanuit assessment, een full range van services, en een unieke mix van tools.

  

 

 

 

 

 

 

 

  • U krijgt een team van senior consultants, en gedreven specialisten en researchers ter beschikking. 
  • Onze focus ligt uitsluitend op de 4 fundamenten van business succes. Wij kijken daarbij steeds naar het integrale plaatje, maar u kan ook bij ons terecht voor zeer concrete deelprojecten in marketing, sales, klantbeleving en leiderschap. 
  • We denken door mét u. Wij zetten door mét u. Wij duwen door mét u. Als dat ook uw spirit is.
  • Wij halen resultaten. Voor een klant haalden we 4.4 miljoen euro aan leads op in minder dan een jaar. Voor een andere klant lanceerden we in minder dan 3 maanden een mediaproject in de VS en Australië. Voor nog een klant steeg de tevredenheidsindex bij bestaande klanten in 2014 met 34.7%.

Dit artikel delen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn